HIFU процедури

Младостта не познава възраст

HIFU процедури

Младостта не познава възраст

Най-добрите цени в гр.София

Хайфу (HIFU) технологията на бъдещето – революционен метод за неоперативен лифтинг

Паласки 240лв.

Седалище и брич 280лв.

Бедра 390лв.

Цени за всички зони:

HIFU / Хайфу - промоция до -60% до 31.01.2020г.
Зона Стандартни цени Промо цени Отстъпка
Цяло лице 430 лв. 170 лв. -60%
Околоочен контур 250 лв. 125 лв. -50%
Бузи и брадичка 300 лв. 140 лв. -53%
Шия 300 лв. 120 лв. -60%
Корем 500 лв. 220 лв. -56%
Седалище и бридж 600 лв. 280 лв. -53%
Горна част на ръцете 500 лв. 200 лв. -60%
Паласки 400 лв. 240 лв. -40%
Подбедрици 500 лв. 220 лв. -56%
Бедра 800 лв. 390 лв. -51%

Запазете своя час:

Хайфу (HIFU) технологията на бъдещето – революционен метод за неоперативен лифтинг

Как точно работи Хайфу технологията:

9

Основният принцип на този метод представлява фокусирането и концентрирането на високо-интензивните ултразвукови вълни прецизно в зоната на лечение. По този начин се предизвиква интензивно производство на топлинна енергия (до 65°С), водещо до образуване на точки на коагулация.

9

В отговор на тази процедура, колагеновите влакна се свиват и скъсяват, докато повърхностната мускулно-апоневрозна система (SMAS) намалява своя обем и постигна светкавичен лифтинг ефект. Колкото до останалите слоеве на кожата, те остават недокоснати и без какъвто и да е риск за получаване на изгаряния.

HIFU, наричан просто Хайфу, представлява революционна и неоперативна технология за SMAS-лифтинг на различни зони от цялото тяло. Абревиатурата означава “High Intensity Focused Ultrasound”, а методът е истинска революция в света на козметичната медицина. Благодарение на тази иновация, използваща силата на ултразвука, ние се сбогуваме със скалпелите и дълбоките разрези по телата и лицата си, предприемайки крачка напред към бъдещето.
Разбира се, не за пръв път топлинната енергия се използва в медицината за подобни цели. Медицинските лазери и IPL апарати са добре познати от известно време насам, но те имат действие единствено върху повърхностния и среден слой на кожата.
Именно тук идва голямата стъпка напред, благодарение на революционната Хайфу технология. За пръв път имаме възможността да стигнем до дълбокия слой на кожата, правейки го безоперативно и без употребата на скалпел. Хайфу технологията позволява да третираме най-важната за лифтинг ефекта SMAS – повърхностната мускулно-апоневрозна система.
Както вероятно сами разбирате, преди в света на медицината да навлезе технологията Хайфу, достигането на SMAS бе възможно единствено и само със скалпел.

В много салони и клиники вече се прилага Хайфу процедура за лифтинг на лицето, но нашите специалисти извършват интервенции и върху цялото тяло, което е особено предимство за клиентите.

Хайфу процедурата трябва да се избягва при: открити рани; бременност и кърмене; тежки форми на акне по лицето и тялото; определен вид кожни заболявания; прием на антикоагулантни препарати.

 

При какви случаи бихме могли да се доверим на революционната Хайфу технология?

9

Промени свързани с възрастта

9

Двойна брадичка

9

Загуба на контура на скулите

9

Отпускане на кожата

9

Гравитационна птоза на лицето - паднал/увиснал клепач или други части по тялото.

9

Задълбочаване на назолабиалните гънки и други

9

Други промени по Вашето тяло

Защо Хайфу лифтингът работи толкова безотказано?

9

Можем да заявим, че това се дължи на два основни фактора:

Първият е намаляването на обема на SMAS и повдигането в резултат на точковата коагулация. И вторият: свиване и съкращение на дължината на колагеновите влакна.

9

Продължителност:

Времетраенето на една процедура трае между 20 и 60 минути. Процедурата е безболезнена, но понякога е възможно да се появи лек дискомфорт.

9

Как HIFU технологията въздейства на колагена?

Колагенът е естествен протеин, който осигурява на кожата виталност като я поддържа плътна, тонизирана и еластична. С напредване на възрастта, колагенът губи еластичността и свойствата си да противодейства на гравитацията, която тегли кожата надолу. На практика HIFU предизвиква загряване на тъканите, подобно на подкожно изгаряне, което отключва защитните механизми на човешкия организъм – започва производството на нов, свеж колаген, целящ да заздрави старите и вече наранени слоеве.

Лекарите предупреждават, че не бива да се притеснявате, ако два или три дни след процедурата забележите леко подуване или оток. За да се радвате на оптимален ефект от процедурата, препоръчват се между 3 и 4 сеанса. Обикновено след тях се наблюдава устойчив резултат с времетраене между 2 и 5 години. Препоръчително е процедурите за лице да се правят през 3 месеца, а за тяло през 10 дни, тъй като тогава колагенът е напълно възстановен и ефектът е най-видим. При тялото се работи в насока намаляване на натрупаните мазнини и разбиване на целулита. Още един положителен факт е, че цялата процедура не изисква анестезия, нито пък след нея има наличие на “постоперативен” или възстановителен период. Може да звучи твърде хубаво, за да бъде истина, но тази процедура можете да извършите дори в обедната си почивка.

Често задавани въпроси:

u

Има ли някакви странични реакции?

Може да се появи леко зачервяване за около час след процедурата, както при малък процент от хората се наблюдава лек оток, изтръпване или чувствителност при допир, но тези реакции са съвсем леки и бързо преходни. Съществува възможност за поява на други, не толкова често срещани реакции, за които ще Ви информираме.

u

С какво може да се сравни усещането?

Прагът на комфорт е много субективен, може да се прояви съвсем лек дискомфт по време на процедурата. Това е временно и е положителна индикация за стартиране на въздействието на HIFU върху SMAS слоя.

u

Колко процедури са необходими?

Болшинството от хората се нуждае само от една процедура; при някои са необходими и повече (в зависимост от тежестта на отпускане на кожата и биологичната реакция на тялото към ултразвука и производството на колаген). Повече от една процедура може да се прави само по преценка на специалист.

u

Каква е разликата между HIFU и лазерите?

Лазерите са насочени към повърхностните слоеве на кожата (фини линии, бръчки, пигментационни промени). HIFU достига до дълбоките слоеве на кожата и основния слой, към който е насочена естетичната хирургия за постигане на лифтинг и опъване на кожата. Поради това, лазерните процедури и HIFU са напълно различни, но се допълват прекрасно за постигане на максимален резултат.

u

Каква е разликата между 2D и 3D HIFU?

3D технологията позволява с един импулс да се направят 11 успоредни линии. Това значително намалява времето за изпълнение на процедурата. Няма разлика в ефекта от процедурите при 2D и 3D HIFU.

u

Усеща ли се ултразвука по време на процедурата?

Като цяло комфортна за клиента процедура, без анестезия и охлаждане.

u

Има ли сезонна зависимост за прилагане на процедурата и зависимост от фототипа на кожата?

Не. Процедурата може да се прилага целогодишно и е подходяща за всеки фототип кожа.

u

Колко време отнема процедурата?

Без необходимост от социална изолация, процедура на цяло лице продължава около 45 минути до 1 час, а частичен лифтинг за лице или лифтиране на вежди отнема около 30 минути.

u

До кога трае резултата от процедурата?

При пациенти, третирани с HIFU се наблюдава наличие на свежо синтезиран колаген години след процедурата, но кожата продължава естествения си ход на стареене. Допълнителните коригиращи процедури могат да помогнат за забавяне хода на стареене на кожата, който е много индивидуален. Все пак ефектът от процедурата е видим до 1 година след нейното прилагане.

u

Има ли период на социална изолация?

HIFU предоставя изцяло неинвазивен метод да се върнете към ежедневните си дейности веднага след процедурата, без да е небходимо да спазвате някакви ограничения. Това е предпочитаната процедура за хора с публични изяви.

u

Колко дълго продължава да действа процедурата?

Клиента може да забележи веднага ефект на стягане, но максимален резултат се постига в интервал от 3 до 6 месеца, докато трае изграждането на нова, стабилна колагенова структура.

u

Какво да очаквате след процедурата?

Възможно е до два или три дни след процедурата да се наблюдава леко подуване и оток. Лифтинг ефектът е строго индивидуален и до голяма степен зависи от времето на ремоделиране и обновяване на колагена в кожата, като ефектът от неоперативния SMAS-лифтинг се увеличава в продължение на 3-6 месеца след процедурата. Процедурата не изисква анестезия или охлаждане. Eдно от основните предимства на HIFU неоперативния SMAS-лифтинг е, че след процедурата няма възстановителен период, а ефектът от него може да бъде сравнен с ефекта на успешна хирургическа фейслифт операция.

u

Кой е подходящ за процедура с HIFU?

Някои хора предпочитат рязката промяна след хирургическа манипулация. Други по-плавния и натрупващ се резултат на неинвазивните терапии, без социална изолация. HIFU е подходящ за втория тип, осигурявайки по-добър външен вид на кожата и подобрявайки текстурата и. Когато anti-aging продуктите не са достатъчни, а хирургическата намеса е нежелана, HIFU е ефективното решение. Подходящ пациент за HIFU е всеки с леко до умерено ниво на „отпусната” кожа. По-ниско стоящите вежди или отпуснатата кожа на клепачите, например са първите знаци за отпускане на кожата. Чрез обновяване на кожата отвътре HIFU повдига веждите, което от своя страна намалява излишната кожа на клепачите, отваря очите и придава по младежки и свеж вид на лицето. HIFU е алтернатива за хора, които не са готови да се подложат на хирургически фейс-лифтинг поради психологическа нерешимост или липса на средства.

Както знаете, ние от AbiBeauty салон се стремим да предоставяме винаги най-добрите и иновативни услуги за нашите клиенти.

в ABI BEAUTY салони ще откриете най-добрите цени за HIFU в София.

Цени на услугите:

HIFU / Хайфу - промоция до -60% до 31.01.2020г.
Зона Стандартни цени Промо цени Отстъпка
Цяло лице 430 лв. 170 лв. -60%
Околоочен контур 250 лв. 125 лв. -50%
Бузи и брадичка 300 лв. 140 лв. -53%
Шия 300 лв. 120 лв. -60%
Корем 500 лв. 220 лв. -56%
Седалище и бридж 600 лв. 280 лв. -53%
Горна част на ръцете 500 лв. 200 лв. -60%
Паласки 400 лв. 240 лв. -40%
Подбедрици 500 лв. 220 лв. -56%
Бедра 800 лв. 390 лв. -51%

Защо да изберете HIFU от Abi Beauty Salon?

Ново поколение лазер

Специално разработен за AbiBeautySalon диоден лазер от най-високо поколение. Гарантиран дълготраен, безболезнен и безвреден метод за обезкосмяване.

Атмосфера в салона

Уверяваме Ви, че ще се чувствате страхотно в нашата компания. Екипът ни се състои от млади, енергични и красиви дами. Умеем да се забавляваме, докато създаваме красота.

Достъпни цени

Предлагаме както процедури за отделни части на тялото, така и епилация на цяло тяло. Доверете се на нашите специалисти – те знаят как и в какъв интервал да извършат процедурите.

Качество и професионализъм

Кафе и напитки

Abi Beauty Salon

Благодарим Ви, че ни се доверихте!

Красотата при нас е ежедневие. С удоволствие ще Ви помогнем да я поддържате в добра форма. Заявете Вашата процедура още сега!

Удобна локация

Иновативни решения

Ще ни намерите на:

ул.Тирана 187 (бл.187)
ж.к.Дружба 1, София, България
Тел: +359 897 543 540

ул.Златовръх 5
ж.к.Лозенец, София, България
Тел: +359 890 200 100

Свържете се с нас:

Работим за Вас:

Понеделник – 10:00ч. – 20:00ч.
Вторник – 10:00ч. – 20:00ч.
Сряда – 10:00ч. – 20:00ч.
Четвъртък – 10:00ч. – 20:00ч.
Петък – 10:00ч. – 20:00ч.
Събота – 10:00ч. – 20:00ч.
Неделя – 10:00ч. – 20:00ч.

Всички права запазени © 2014-2019 за Аби бюти ЕООД. | abibeautysalon.bg пази Вашите лични данни в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).Вижте повече | Политика за употреба на бисквитки

Ще ни намерите на:

ул.Тирана 187 (бл.187)
ж.к.Дружба 1, София, България
Тел: +359 897 543 540

ул.Златовръх 5
ж.к.Лозенец, София, България
Тел: +359 890 200 100

Пишете ни:

Работим за Вас:

Понеделник – 10:00ч. – 20:00ч.
Вторник – 10:00ч. – 20:00ч.
Сряда – 10:00ч. – 20:00ч.
Четвъртък – 10:00ч. – 20:00ч.
Петък – 10:00ч. – 20:00ч.
Събота – 10:00ч. – 20:00ч.
Неделя – 10:00ч. – 20:00ч.

Всички права запазени © 2014-2019 за Диодна епилация ЕООД. | abibeautysalon.bg пази Вашите лични данни в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR).Вижте повече | Политика за употреба на бисквитки